Hírek

Open Gym

2019.02.18
Erő. Számunkra ez mindenek alapja, ebből ered a mozgás többi aspektusa. E szilárd alapra épül a robbanékonyság, a gyorsaság és a kitartás is. A nyers erőt azonban a hatékonyság érdekében a lehető legpontosabb formába kell önteni, az erő formája pedig minőségi kell hogy legyen!

Meggyőződésünk, hogy a „funkcionális” fogalommal jelzett mozgástípusok térhódítása elért egy olyan pontra, hogy művelőik szabadon is érvényesülhetnek az általuk választott mozgásformában. Éppen ezért termünk mindenki számára nyitott. Akik már magabiztosan alkalmazzák a funkcionális edzésmódszerek valamelyikét, azok nálunk szabadon, saját edzéstervük szerint, önállóan dolgozhatnak. Azokat, akiknek mindez újdonságként hat, a mi feladatunk bevezetni ebbe a csodálatos világba.

Célunk, hogy a Thor Gym Debrecenben is a funkcionális edzésmódszerek népes táborának gyűjtőhelye legyen, ezért arra törekszünk, hogy létrehozzunk és megszilárdítsunk egy stabil közösséget, amelynek tagjai egymást támogatják a fejlődésben.


Mindezt csillogó, de haszontalan gépek nélkül, a funkcionális edzésmódszereket magas fokon ismerő, profi edzők segítségével valósítjuk meg. Tapasztalataink szerint a kevert edzésmódszerek szolgálnak a leglátványosabb, leghatékonyabb és leggyorsabb eredményekkel. Eszközeink a végletekig változatos és hatékony edzést, gyors eredményeket tesznek lehetővé. Ám a kimagasló minőségű eszközpark önmagában nem elegendő, az átütő hatáshoz sokkal fontosabb a komoly szakértelemmel bíró edzői tudás. Eszményünk a kiválóság, amely teljesítményben és fejlődésben ölt testet.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital