Hírek

Június végén ismét Beavatás

2019.06.05
Június végétől ismét BEAVATÁS! A legsikeresebb és legnépszerűbb kurzus, mely valós eredményeket biztosít! Ne maradj le te sem!

 

Immáron több, mint 6 éve várjuk azokat, akik a minőségi funkcionális edzéssel szeretnének javítani az egészségükön, akik szeretnének erősödni, fittebbé válni!

Beköszöntött a nyár, de semmi ok arra, hogy kétségbe ess! Mi szállítjuk a megoldást:

 

Hozd magad Top Formába!

 

De mi is ez a program, s mitől ilyen sikeres? Mi kell a jelentkezéshez?

A BEAVATÁS program lényege:

Szeretnél eredményeket?

Fontos az egészséged?

Nem csak a mára gondolsz, hanem a jövődre is?

Erősödnél, vagy épp az állóképességed javítanád?

 

 

Ebben az esetben hatékony megoldás a funkcionális edzés!

A funkcionális edzésekkel kapcsolatban elég sok téveszme, s rossz információ kering: nem, nem attól lesz valami funkcionális, ha sok eszközt használnak, s attól sem, ha köredzést alkalmaznak. Kapásból, ha gépek segítenek a mozgásokban egy köredzésben (eltekintve a kivételektől, melyekre később kitérünk, pl. evezőgép, air bike), akkor biztosan köze nincs a funkcionális edzéshez a rendszernek.

A funkcionális edzések arra hivatottak, hogy az alap mozgásmintákat fejlesszék és komplexen megerősítsék a testünket. Hiszen vegyünk egy egyszerű nyomó mozdulatsort: hiába erős a nyomásod egy arra használatos gépen, valós feladatok esetében aligha lesz ideális szögben beállítva, nem lesz a törzsed kitámasztva, amikor az erődet, fitségedet szeretnéd kamatoztatni, használni.

Továbbá érdemes odafigyelni arra is, hogy a tested felkészüljön a terhelésre. Addig nem szabad, nem is érdemes összetett gyakorlatokba vágni, míg az alapokat nem teremted meg. Adott esetben egy gyenge törzzsel végzett gyakorlat - hiába hasznos az egy haladóbb szinten - többet árt, mint használ. Első lépésben tehát mind a technikai, mind a fizikai alapokat meg kell teremteni, hogy elkezdj bármilyen eszközt használni.

 

Az egészség

A legfontosabb kincsünk, amiből csak egy jutott, az az életünk, egészségünk. Senkit nem ismerek, aki lemondana arról, hogy lássa a gyermekét felnőni, vagy megélhesse mindazt, ami várhat rá a jövőben. Vétek és bűn ezzel nem foglalkozni, ám más nem fog helyetted! Ez egyedül a Te felelősséged!

 

Mi vár Rád közöttünk?

Elsősorban remek edzések!

A Beavatás programhoz való csatlakozással kapsz egy edzőt, aki csak azért van ott, hogy kihozza belőled a legtöbbet. Hogy odafigyeljen minden mozdulatodra, hogy megállapítsa, mikre kell odafigyelned, mikben kell fejlődni, s mik azok, amikben jó vagy és amikre hangsúlyt fektetve kiemelkedő lehetsz. Kapsz egy edzőt, aki biztosítja a szakmai hátteret számodra, aki egy jól felépítetett és évek óta népszerű program segítségével segít az alapoktól indulva. Kapsz egy edzőt, aki megtanítja a helyes mozdulatokat, a helyes légzést, s aki ellát adott esetben táplálkozási tanácsokkal is. Igen, minden ámítás nélkül, pár hét után már láthatod, s mások is láthatják a munka eredményét!

 

Másodsorban egy remek közösség tagja leszel!

Sportemberekről van szó és egy összetartó közegről, ahol barátságok köttetnek, szerelmek szövődnek, de leginkább lelkes amatőrökből atléták válnak. Tudom, te nem szeretnél ilyen magasságokba törni, csupán jobban kinézni, ledobni néhány kilót. De pár hét / hónap elteltével az életed részévé válik a mozgás. Azt veszed majd észre, hogy ha kihagysz egy-két alkalmat hiányzik. Hiányzik a mozgás, a sport, de hiányozni fognak a többiek is, az ugratásaikkal, buzdításukkal, nevetésükkel együtt. A közösség részévé válsz és nem elégszel meg azzal, hogy valamit csak csinálgass.

Ráadásul sokan vagyunk úgy, hogy tartunk attól, hogy kinéznek minket, vagy kinevetnek. Itt nem kell félj hasonlóktól! Páratlan közösségünkben mindenki segítőkész, ráadásul az edződ azért van, hogy az alapokat megtanuld és fejlődj! Hiszen mindenki elkezdi valahol, azonban az nem mindegy, milyen környezetben szerezzük az első élményeket...

 

Szóval minden adott ahhoz, hogy elindulj és javíts az életeden! Hogy energikusabban, erősebben, fittebben és esztétikusabban menj haza a családodhoz, mutass otthon példát a gyermekednek, vagy éppen büszkén feszíts a csajok / pasik előtt.

 

Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő időpontot és vágj bele! A lehetőség kapuja nyitva áll előtted, a Thorban pedig egymást segítve minden egyesületi tag élete minőségi pluszt kap.

 

Lépj hát be a kapun! Csatlakozz Te is!

 

A program felépítése:

 

ELSŐ 8 hét BEAVATÁS - Kezdő edzések

- Állapotfelméréssel kezdünk

- Elkezdjük megerősíteni a törzs izmait

- Eszközeink használatának alapjaiba bevezetünk, alapos tanítással (TRX, kettlebell, rúd, saját testsúlyos gyakorlatok)

- Mobilizáció, tartáshibák kijavítása, korrekciók (ülőmunka, derékfájdalmak...)

MÁSODIK 8 hét ATHLETIC BODY - Középhaladó edzések

- Összetettebb gyakorlatok és technikák megtanítása

- Állóképesség továbbfejlesztése

- Törzs további erősítése

- Korrekciók továbbvitele

UTÁNA: UST - Haladó edzések

Itt már készen állsz fizikailag és technikailag is a teljes terhelésre!

- Személyre szabott, célokhoz igazodó edzések

- Folyamatos progresszió

- 8 hetes ciklusok a céljaidhoz igazítva

 

Csatlakozz hozzánk!

Ehhez nem kell mást tenned, mint: töltsd ki a regisztrációs űrlapot és e-mailben azonnal küldjük is a részletes információkat, mely levélben remélhetőleg az összes felmerülő kérdésedre választ kaphatsz.

(Amennyiben nem kapsz azonnal e-mailt, akkor ellenőrizd a spam mappádat!)

A regisztráció során elkért adataidat természetesen bizalmasan, a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük. Az adatkérés célja a folyamat gördülékennyé tétele, hogy amikor megérkezel, már azonnal át is tudd venni a THOR kártyádat, mely már készen vár téged!

 

Természetesen amennyiben marad kérdésed, keress minket bizalommal!

Az ÓRARENDET pedig IDE kattintva találod,ahol a számodra legideálisabb időpontot kiválaszthatod.

 

 

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Ha bővebb információkat szeretnél, írj nekünk, vagy hívj a +36 30 429 7949, illetve a +36 30 687 2683 -as számokon!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital