Hírek

Edzőképzés a Thor Gymben: segítünk karriert építeni

2019.02.18
Légy Te is a Thor-csapat tagja, jelentkezz tanfolyamunkra. Valósítsd meg álmaid.

Thor Functional Movement Trainer képzés

A Thor Functional Movement Trainer képzés célja, hogy tanulóink elsajátítsák azt a rendszert, amely segítségével egészségesebbé, erősebbé, és minden értelemben fittebbé alakítjuk vendégeinket. Megmutatjuk, hogyan tedd vendégeid életminőségét jobbá az egészséges mozgásokon, és a megfelelő terheléssel és technikával végrehajtott erőgyakorlatokon keresztül. Elsajátíthatod a mozgáselemzés, a korrekciók, és a funkcionális erőedzés alapvetéseit, illetve az edzéstervezés módszereit és trükkjeit. Egy teljes rendszert és egy gondolkodásmódot adunk, amelyek által képes leszel optimalizálni az edzéseket a legnagyobb mértékű fejlődés érdekében.

A képzés tartalmából

Témakörök:

 • Egészséges testtartás és mozgásminták
 • Felmérés és korrekciók
 • Bemelegítés, nyújtás, mobilizáció
 • Az alapvető emberi mozgások, és felosztásuk
 • A funkcionális erőedzés eszközei és technikái
 • A fizikai attribútumok, fejlesztésük és egyensúlyuk
 • Edzéstervezés, periodizáció

A végzettséget igazoló dokumentumok:

Thor Functional Movement Trainer képzés elsődleges célja, olyan szakemberek képzése, akik a funkcionális edzésmódszert, mint rendszert átlátják, tervezni tudják és oktatják. A funkciónális edzések térhódítása, most érkezett el Magyarországra, így az frissen végzett hallgatók könnyen tudnak elhelyezkedni, egy eddig kiaknázatlan sportolói szegmentumban. A képzés által nyújtott képesítés feltétele a Thor Gym Funkcionális edzőtermekben való munkavállalásnak, bármilyen edzői szerepben. A kurzus elvégzésével az oktatók alkalmasak lesznek, akár profi csapatoknak, rekreációs felhasználóknak, fiataloknak, idősebbeknek szóló edzésmódszerek és rendszerek kidolgozására, amelyek alapjaiban változtatják meg életmódjukat.

A THOR GYM KFT franchise rendszerben működő funkcionális edzőterem, 2014-ben tervezi új edzőterem megnyitását és a következő években további termek beindítását. A meglévő és leendő funkcionális edzőtermek szakmai stábját a Thor Functional Movement Trainer képzést sikeresen elvégző edzőkkel kívánjuk bővíteni, illetve létrehozni. A szakmailag legalkalmasabb edzők részére munkát biztosítunk funkcionális edző munkakörben.

Mit kell tudni a Thor Gymről?

A Thor Gym 2013 februárjában nyílt meg Budapesten. A kifejezetten funkcionális edzésrendszereket és küzdősportokat befogadó terem dinamikus fejlődésével ma a főváros egyik legnagyobb tematikus edzőterme lett. A kétszintes terem, udvarral együtt több, mint 800 négyzetméteren fogadja vendégeit a hét minden napján.  Havonta 180-200 bérletes látogatja az órákat. Természetesen open gym lehetőség is adott, ezt lehetővé teszi a széles eszközpark. A teremben Crosstraining, Rip:60, Kettlebell, Funkcionális erő- és állóképességet (Thor Beavatás, Athletic Body, UST) fejlesztő órák szerepelnek az órarendben. Az említett tematikájú órák mellett a küzdősportok is komoly hangsúlyt kapnak a terem életében.

Jelentkezési feltétel:

 • érettségi bizonyítvány
 • egészségügyi alkalmasság
 • sportoktatói bizonyítvány (alapfokú fitness edző, instruktor)
 • sportoktatói bizonyítvány nélkül is jelentkezhetsz a képzésre, de ebben az esetben elesel az edzői munkalehetőségtől. Az alapfokú sportoktatói, fitness edzői bizonyítvány későbbi megszerzésével már vállalhatsz edzői állást a Thor Gym termeiben.

 

Részleteket itt olvashatsz: Funkcionális edzőképzés nyáron a Thor Gym-ben!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital