Hírek

Decemberben ismét Thor Cup

2019.10.28
Hetedik alkalommal csaphatnak össze a kompetitív hölgyek és urak a Thor Legfittebb embere címért. Idén is, ahogy a hagyomány és a tudomány diktálja, a négy kondicionális képesség mentén mérjük a versenyzők képességeit.

 

Thor Cup VII.’19

2019.12.07.

Egyéni háziverseny

Thor Gym Újbuda

1116. Budapest, Nándorfejérvári út 40./A

 

Hetedik alkalommal csaphatnak össze a kompetitív hölgyek és urak a Thor Legfittebb embere címért.

Idén is, ahogy a hagyomány és a tudomány diktálja, a négy kondicionális képesség mentén,

Erő, Robbanékonyság, Aerob Állóképesség, Anaerob Állóképesség, 

mérjük a versenyzők képességeit. 

A feladatokat a Thor Gym edzői gárdája, Tanos Bálint vezetésével dolgozta ki. A végleges feladatok leírását keressétek a verseny hivatalos Facebook eseményében:

https://www.facebook.com/events/2508717986078320/ 

A versenyen való részvétel regisztráció-köteles, amelynek első lépése a regisztrációs űrlap kitöltése, amely november 1-étől lesz elérhető. 

A második lépésben, a regisztráció véglegesítéséhez a nevezési díj befizetése szükségeltetik, amelyet megtehettek bármely Thor Gym pultjánál a nyitvatartási időben. A nevezési díj 7.000,- forint/fő.

Nézőknek a belépés ingyenes. 

Fontos, hogy a verseny résztvevőinek száma limitált, összesen 64 fő. A helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel. A Thor Cup zárt háziverseny és csak a Thor Gym vendégei indulhatnak. 

Az egyenlő képviseleti lehetőség megtartása végett a Thor Gym termei a jelentkezés során kvótákat kapnak:

Újbuda 22

Zugló 8

Kaposvár 4

Százhalombatta 4

Óbuda 7

Veresegyháza 4

Székesfehérvár 4

Angyalföld 7

Debrecen 4

A jelentkezési időszak első felében (11.01-től 11.10. éjfélig) az egyes termek a saját kvótaszámukat töltik. A jelentkezési időszak második felében a fennmaradó helyeket a beérkezett jelentkezések alapján töltjük tovább. 

 (Tehát, ha pl. angyalföldi vendég vagyok, akkor első körben csak a saját termemben versengek a helyekért. Ott tudom, hogy 1-8-ba kell leadnom a nevezésemet. Ha 9.-ként adom le a nevezésemet, akkor várnom kell a második körig. A második körben bekerülök egy nagy kalapba, a kalapból a jelentkezés sorrendje alapján töltik fel a fennmaradó helyeket. Ami azt jelenti, hogy ha mindegyik terem kimaxolta a kvótáját, akkor a nagy kalapban a 1.-2. helyen kell lennem a sorban. Abban az esetben viszont, ha a termek nem használják fel az összes kvótájukat, akkor ez a szám annak fejében növekedhet. Fontos, hogy a jelentkezés a befizetéssel lesz végleges!)

A tavalyi évhez hasonlóan lesz lehetőség idén is ebédet rendelni a GoodBar GoodBurger jóvoltából. A menü a jól bevált csirke-rízs-sali kombó (1200 ft/adag). Az ebéd igényeket, többek között, a jelentkezési Űrlapon tudjátok leadni.

Tervezett időrend: 

8:30 kapunyitás

8:30-9:30 regisztráció

9:45 megnyitó

10:00 Első előfutam, első versenyszám

13:00-13:30 Ebédszünet

16:00 Eredményhirdetés 

 

Jelentkezési időszak: 

2019.11.01. Péntek – 11.29. 23:59,vagy a jelentkezési helyek betelte

Nevezési díj: 

7.000,- forint/fő, melyet minden Thor Gym pultjánál készpénzel tudtok fizetni. 

Jelentkezők száma:

64 fő

(A végleges, tehát befizetett regisztrációt, lemondás esetén nincs lehetőségünk visszafizetni november 15-e, péntek után! Ellenben a nevezés bármikor átruházható.)

 

Ebéd!!!

A tavalyi évhez hasonlóan lesz lehetőség idén is ebédet rendelni a GoodBar GoodBurger jóvoltából!

A menü a jól bevált csirke-rízs-sali kombó (1200 ft/adag). Az ebéd-igényeket, többek között, a jelentkezési Űrlapon tudjátok leadni.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital