Hírek

Kezdő csoportok október végétől

Funkcionális edzéssel az egészségedért! Vagyis újra BEAVATÁS! A legsikeresebb és legnépszerűbb kurzus, mely valós eredményeket biztosít! Ne maradj le!

Decemberben ismét Thor Cup

Hetedik alkalommal csaphatnak össze a kompetitív hölgyek és urak a Thor Legfittebb embere címért. Idén is, ahogy a hagyomány és a tudomány diktálja, a négy kondicionális képesség mentén mérjük a versenyzők képességeit.

Edzőképzés a Thor Gymben: segítünk karriert építeni

Légy Te is a Thor-csapat tagja, jelentkezz tanfolyamunkra. Valósítsd meg álmaid.

Rafting 2019 Bovec

Régóta szervezünk programokat, sokfelé jártunk, sokmindent kipróbáltunk az évek során, de úgy látszik, hogy a nagy favorit mindig visszatér. Így negyedik alkalomra kanyarodva nem gondoltuk volna, hogy 2019-ben is megél egy újabb kört.

Június végén ismét Beavatás

Június végétől ismét BEAVATÁS! A legsikeresebb és legnépszerűbb kurzus, mely valós eredményeket biztosít! Ne maradj le te sem!

Beavatás Szeptembertől

Szeptembertől változtass te is! BEAVATÁS! A legsikeresebb és legnépszerűbb kurzus, mely valós eredményeket biztosít! Ne maradj le!

Debrecenben április végétől Beavatás

Közeleg a nyár, ideje ráfeküdni a munkára! Még nem késő, hogy formába lendülj! Azonban ne csupán a nyár miatt vágj bele, hanem az életminőség javításáért is. Minőségi edzések, egy bevált programmal.

Megnyitó és nyílt nap

A debreceni Thor Gym megnyitja kapuit márciusban! Mindezt egy nyílt nap keretein belül, mikor kipróbálhatjátok a funkcionális edzésben rejlő lehetőségeket. Várunk szeretettel!

Indul az első Beavatás program

Vágj bele a munkába, hogy nyáron büszke lehess! A beavatás egy 6 évre visszatekintő, sikeres program, egy bevált recept! Tégy az egészségedért!

A legújabb családtag

Egy kis áttekintés hogy mit is várhattok a legújabb helyszíntől!

Open Gym

Erő. Számunkra ez mindenek alapja, ebből ered a mozgás többi aspektusa. E szilárd alapra épül a robbanékonyság, a gyorsaság és a kitartás is. A nyers erőt azonban a hatékonyság érdekében a lehető legpontosabb formába kell önteni, az erő formája pedig minőségi kell hogy legyen!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital